Sistemul de profile bluEvolution 92

Seria de profile Salamander bluEvolution 92 este, fără îndoială, cel mai performant produs existent pe piața tâmplăriei PVC, la ora actuală.

Alegeți bluEvolution 92 și, în mod clar, veți beneficia de fereastra viitorului.

Tâmplăria PVC cu profile bluEvolution 92 și geam termoizolant cu 3 foi de sticlă îndeplinește și depășește cele mai stricte standarde pentru casele pasive.

Profilele au o adâncime constructivă de 92 mm, un număr de 6 camere de izolație și închidere pe 3 garnituri. Pot fi armate cu oțel zincat de 2 mm și geam cu 3 foi de sticla cu grosimea de 52 mm, coeficienții de transfer termic ajungând la o valoare Uw de 0,83W/mpK. În cazul utilizării armăturilor termice și a sticlei tripan de 52 mm cu baghete warm edge, coeficientul Uw ajunge la valoarea de 0,73 W/mpK.

Utilizând bluEvolution 92, se pot fabrica ferestre și uși cu deschidere pe balamale spre interior sau exterior, sisteme oscilo-culisante sau tip armonică. Putem crea tâmplărie cu forme speciale – triunghiuri, trapeze și alte poligoane, precum și arcade.

Profilele se pot comanda pe orice nuanță de culoare din paletarul Salamander, imitație de lemn sau RAL, inclusiv combinații diferite interior/exterior.

În concluzie, exista un răspuns la cererile celor mai pretențioși clienți, pentru care performanțele tehnice și calitatea la superlativ reprezintă cele mai importante criterii în alegerea tâmplăriei.