Avantajele produselor cu profile Salamander

O întrebare logică pe care şi-ar pune-o oricine este în cautarea de uşi sau ferestre: de ce aş alege tâmplăria din PVC şi de ce Salamander?

Tâmplăria PVC este, la momentul actual, cel mai indicat produs pentru construcţii cu destinaţia de locuinţă. Prin comparaţie cu produsele confecţionate din lemn sau aluminiu, PVC-ul armat cu oţel zincat oferă cea mai bună izolare termică, cu coeficienţi cuprinşi în intervalul 1 … 1,4 W/mpK. În plus, profilele din PVC au forme exterioare foarte plăcute ca design, sunt disponibile într-o largă gamă de culori (nuanţe RAL şi imitaţii de lemn), iar structura interioară, de tip multi-cameră, este optimizată pentru protecţie termică şi evacuare a apei colectate.

Avantajul profilului Salamander, în cadrul produselor similare de pe piaţă, vine în primul rând din faptul că orice produs etichetat Salamander este fabricat integral în Germania. Seriile de profile pe care le comercializăm sunt exact aceleaşi care se vând pe piaţa vest europeană. Aceasta înseamnă că profilul Salamander nu este o serie economică, fabricată pentru Europa de Est, cu compoziţie slab calitativă a plasticului, cu grosime redusă a pereţilor despărţitori şi cu armături necorespunzătoare. Din păcate, acestea sunt atributele majorităţii produselor care se vând în acest moment în România.

  1. musat floricel’s avatar

    Salut usi cu profif pvc care este inaltimea ,MAXIMA.

  2. admin’s avatar

    Inaltimea maxima recomandata de producatorul de profile Salamander este de 2300 mm.

Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *