Sistemul de profile Streamline 76

Seria de profile Streamline 76 este cel mai utilizat produs Salamander, fiind o evoluţie fostei serii de succes 2D, și se adresează clienţilor care doresc profile cu o izolare termică superioară şi echiparea tâmplariei cu geam termopan cu 3 foi de sticlă.

Profilele sunt prevăzute cu 5 sau 7 camere de izolare termică, au închidere pe 2 garnituri, sunt armate cu oţel zincat cu grosime de minim 1,5 mm şi au falţ dublu înclinat. Coeficientul de transfer termic este de 1,1 W/mpK, profilele Salamander Streamline ajutând astfel la un consum mai redus de energie pentru încălzirea locuinţei dumneavoatră.

Ferestrele şi uşile create cu seria Salamander Streamline, profitând de adâncimea mare a profilelor (76 mm), pot fi echipate cu geam termopan cu grosimea totală de 40 mm, având în compoziţie 3 foi de sticlă. Se ajunge astfel la o izolare termică la nivelul sticlei de aproximativ 1 W/mpK.

Pentru sistemul Streamline 76, ca şi pentru celelalte serii de profile Salamander, sunt disponibile accesorii diverse: plase contra insectelor, pervaze interioare şi exterioare, rulouri exterioare suprapuse sau aplicate.

În sistemul Salamander Streamline 76 se pot fabrica ferestre şi uşi cu deschidere interioară, exterioară sau de tip oscilo-culisant, nenumărate tipuri de forme speciale şi arcade, existând astfel un răspuns la aproape orice solicitare.

Seria Streamline 76 este disponibilă pe culoare albă, pe numeroase nuanţe de imitaţie de lemn sau RAL, precum şi în orice combinaţii de culori interior/exterior din paletarul existent.

În concluzie, prin proprietăţile termice excepţionale, rezistenţa mecanică sporită, izolarea fonică ideală, profilele Salamander Streamline 76 oferă satisfacţie deplină, răspunzând oricăror solicitări tehnice sau estetice.

Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.