Sistemul de profile 3D

Seria de profile Salamander 3D este performantă și foarte elegantă, fiind desăvârșita din punct de vedere estetic și la superlativ din punct de vedere termic și mecanic.

Profilele sunt prevăzute cu 5 camere de izolare termică, au închidere pe 3 garnituri, sunt armate cu oțel zincat cu grosime de minim 1,5 mm și au falț dublu înclinat. Coeficientul de transfer termic este de 1 W/mpK, marele avantaj fiind apariția celei de a treia garnituri, care contribuie la o izolare termică și fonică fără precedent.

Alături de calitățile tehnice enumerate anterior, profilele Salamander 3D se disting prin eleganța formelor, toate contururile fiind rotunjite. Ca aspect general, seria 3D se deosebește sensibil de aspectul clasic al tâmplăriei PVC, având un plus de rafinament estetic și distincție.

Ferestrele și ușile create cu seria Salamander 3D, profitând de adâncimea mare a profilelor (76 mm), pot fi echipate cu geam termopan cu grosimea totală de 40 mm, având în compoziție 3 foi de sticlă. Se ajunge astfel la o izolare termică la nivelul sticlei de aproximativ 1 W/mpK.

Pentru sistemul 3D, ca și pentru celelalte serii de profile Salamander, sunt disponibile accesorii diverse: plase contra insectelor, pervaze interioare și exterioare, rulouri exterioare suprapuse sau aplicate.

În sistemul Salamander 3D se pot fabrica ferestre și uși cu deschidere interioară, exterioară sau de tip oscilo-culisant, nenumărate tipuri de forme speciale și arcade, existând astfel un răspuns la aproape orice solicitare.

Variantele de culori sunt similare cu cele pentru Streamline 76 și bluEvolution 92, seria 3D fiind disponibilă pe culoare albă, pe numeroase nuanțe de imitație de lemn sau RAL, precum și în orice combinații de culori interior/exterior din paletarul existent.

Seria de profile Salamander 3D se adresează celor mai pretențioși clienți, care doresc atât o fereastră cu o formă elegantă și distinctă, cât și cele mai bune performanțe termice, fonice și de stabilitate.

Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *