Sistemul de profile 3D

Seria de profile Salamander 3D reprezintă cel mai avansat produs existent la ora actuală, fiind desăvârşită din punct de vedere estetic şi la superlativ din punct de vedere termic şi mecanic.

Profilele sunt prevăzute cu 5 camere de izolare termică, au închidere pe 3 garnituri, sunt armate cu oţel zincat cu grosime de minim 1,5 mm şi au falţ dublu înclinat. Coeficientul de transfer termic este de 1 W/mpK, marele avantaj fiind apariţia celei de a treia garnituri, care contribuie la o izolare termică şi fonică fără precedent.

Alături de calităţile tehnice enumerate anterior, profilele Salamander 3D se disting prin eleganţa formelor, toate contururile fiind rotunjite. Ca aspect general, seria 3D se deosebeşte sensibil de aspectul clasic al tâmplăriei PVC, având un plus de rafinament estetic şi distincţie.

Ferestrele şi uşile create cu seria Salamander 3D, profitând de adâncimea mare a profilelor (76 mm), pot fi echipate cu geam termopan cu grosimea totală de 40 mm, având în compoziţie 3 foi de sticlă. Se ajunge astfel la o izolare termică la nivelul sticlei de aproximativ 1 W/mpK.

Pentru sistemul 3D, ca şi pentru celelalte serii de profile Salamander, sunt disponibile accesorii diverse: plase contra insectelor, pervaze interioare şi exterioare, rulouri exterioare suprapuse sau aplicate.

În sistemul Salamander 3D se pot fabrica ferestre şi uşi cu deschidere interioară, exterioară sau de tip oscilo-culisant, nenumărate tipuri de forme speciale şi arcade, existând astfel un răspuns la aproape orice solicitare.

Variantele de culori sunt similare cu cele pentru 2D şi Streamline 76, seria 3D fiind disponibilă pe culoare albă, pe numeroase nuanţe de imitaţie de lemn sau RAL, precum şi în orice combinaţii de culori interior/exterior din paletarul existent.

Seria de profile Salamander 3D se adresează celor mai pretenţioşi clienţi, care doresc atât o fereastră cu o formă elegantă şi distinctă, cât şi cele mai bune performanţe termice, fonice şi de stabilitate.

Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *